Zaproszone osoby: 417 Pomógł: 7 razy Wiek: 38 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1307 Punkty: Skąd: Polska
Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 18:48 JESTEŚ Z NAMI PRZEDSTAW SIĘ
Osoby które nie posiadają rangi VIP oraz VIP junior a zarejestrowały się na naszym forum proszone są w nie przekraczalnym terminie 24 godzin po dokonaniu rejestracji przesłać do mnie na prywatną skrzynkę odpowiedź na poniższe pytania:
1. Jak do nas trafiłeś ?
2. Czy wcześniej prowadziłeś temat z typami ? jeśli tak podaj jakie forum albo www,
3. Czy brałeś udział w konkursach bukmacherskich jeśli tak to z jakim skutkiem ?
4. Jaki masz staż bukmacherski i jakimi dyscyplinami się interesujesz ?
5. Jakie typy najczęściej obstawiasz, dyscypliny ?
6. W jakich dyscyplinach sportu uważasz się za znawcę ?
7. Napisz też w jakich bukmacherach obstawiasz ??
8. Ten punkt pozostawiam do wyboru jeśli chcesz napisać coś więcej
Niezależnie od powyższej formy przedstawienia się proszę założyć własny temat w dziale TYPER i prowadzenie własnego tematu PRYWATNE TYPY szczegóły zamieszczania wszystkich typów znajdują się TUTAJ
ponadto każdy musi zapoznać się z regulaminem naszego forum i potwierdzić zapoznanie się REGULAMIN FORUM
admin: Richie1971
Wysłany: Czw 01 Paź, 2009 14:12 Re: JESTEŚ Z NAMI PRZEDSTAW SIĘ
Richie1971 napisał/a:
Osoby które nie posiadają rangi VIP oraz VIP junior a zarejestrowały się na naszym forum proszone są w nie przekraczalnym terminie 24 godzin po dokonaniu rejestracji przesłać do mnie na prywatną skrzynkę odpowiedź na poniższe pytania:
1. Jak do nas trafiłeś ?
2. Czy wcześniej prowadziłeś temat z typami ? jeśli tak podaj jakie forum albo www,
3. Czy brałeś udział w konkursach bukmacherskich jeśli tak to z jakim skutkiem ?
Niezależnie od powyższej formy przedstawienia się proszę założyć własny temat w dziale TYPER i prowadzenie własnego tematu PRYWATNE TYPY szczegóły zamieszczania wszystkich typów znajdują się TUTAJ
ponadto każdy musi zapoznać się z regulaminem naszego forum i potwierdzić zapoznanie się REGULAMIN FORUM
admin: Richie1971
Zobaczyłem tą stronkę przez przypadek.
Wcześniej nie prowadziłem tematu z typami.
Nie brałem udziału w konkursachbukmacherskich
Mój staż to 1 rok
Najczęściej obstawiam piłkę nożną
Nie wiem czyjestem znawca ale interesuje się piłką
Obstawiam w sportingbet i sts
dos santos [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Nie 03 Sty, 2010 14:56
Jak do nas trafiłeś ?
Typuje hokej, piłke nożną, koszykówkę, ale zdarza mi się stawiać na inne sporty.
Typowaniem zajmuję się od 4 lat. Konta mam u kilku bukmacherów internetowych.
Pozdro!!
Maleckas [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 22:01
Richie1971, 1) Znalazłem forum w google przez przypadek hehe
2)http://www.typyvip.blogspot.com/
3) brałem w wielu z bardzo dobrym skutkiem
4)Staż-5Lat Interesuje się praktycznie wszystkim (od piłki nożnej,hokeya,koszykówki,siatkówki,piłki ręcznej,MLB,tennisa,)
5)Piłka Nożna,Koszykówka i Hokey najczęściej
6)Piłka nożna i Koszykówka)
7)Totomix,Unibet,Betway
Mimo koszmarnej pamieci napisze co wiem czy pamiętam.
1. Też w google raczej.
2. Pewnie tak lecz nie pamiętam.
3. W oficjalnych pewnie nie.
4. Staż 9 lat, głownie piłka nożna, a dalej siatkówka, lekkoatletyka, formuła1, piłka ręczna, skoki i biegi narciarskie.
5. Najczęsciej piłka nożna.
6. Piłka nożna.
7. Bwin. Expekt, Fortuna, Totomix i STS.
8. Formy nie ma i u mnie i u nich ale wrócimi oboje: FORZA JUVE!
steve25 [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Pią 19 Lut, 2010 18:54
1. szukałem na necie ciekawych stron o bukmacherce
2. nie
3. nie
4. ok. 10 lat. głównie piłka nożna tenis skoki ręczna siata
5. piłka nożna tenis
6. piłka nożna tenis
7. fortuna bet-at-home
8. YNWA
Maxz28 [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010 15:28
1 Znalazlem link na forum .
2 Nie nie prowadziłem .
3 bralem raz byłem 1 w grudniu zeszłego roku .
4 Mój starz jest dosc krutki tylko 5L ale juzzdozyłem sie czegos nauczyc , lubie typowac piłek nozna najbardziej lige polak i hokej .
5Njaczesciej piłka nozna i hokej .
6 Za znawce w zadnej z dyscyplin za mały staz gry ale sadzie ze jestem dobry w piłce noznej .
7 W BWIN ,sts, toto-mix
8 jestem tutaj bo sadze ze nadaje sie do grupy zamknietej ale zami mnie sprawcie .
ibrahim [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 12:03
1. Przypadkowo.
2. Prowadziłem/prowadzę, aktualnie w więszkości w strefach zamkniętych.
3. Rzadko.
4. Bukmacherką interesuję się około 5 lat; gram wszystkie dyscypliny prócz hokeja na lodzie.
5. Insidery, piłka nożna
6. Skoki narciarskie, piłka nożna.
7. W większości internetowych.
8. brak.
Odd [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Pon 26 Kwi, 2010 21:53
1. Jak do nas trafiłeś ?
- Przypadkowo, wujek Google polecił.
- Tak, na TZ czy TB
- Brałem, z 600zł by tego w sumie było.
- Typerski, gram 10 lat, w sieci ze 3 lata. Koszykówka i piłka ręczna.
- JW, to nie istotne, wychodzę z założenia że ma być plus, nie ważne co. Unikam jednak sportów indywidualnych..
- Skromność nie pozwala mi tak mówić.
- GB, Pinn, SB, Tobet, WillHill, Bet365
- Czemu nowy użytkownik nie może się z nikim kontaktować przez choćby PM? I nie działa ShoutBox?
Bester
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 02:20
1. Jak do nas trafiłeś ?
1.google
2. Tak. Własne forum bukmacherskie tipszonen.pl ; kilka zamkniętych for: wisebets.org ep-forum.net, memosbest.com (kiedys też fixedforum.com)
3.Nie
4.3 lata profesjonalnie(wcześniej 1rok sts itp), osobiście piłka nożna ale gram wiele dyscyplin.
5. P.nożna, rzadziej hokej, koszykówka, siatkówka, p.ręczna.
6. Piłka nożna.
7.Pinna, bet365, bwin, nordic, bet24, betsson, betsafe, gb, stanjames,pp, unibet, exp, boyle, vc, ladbrokes, bluesq, spotingbet, doxxbet i kilka innych tam gdzie najwyższy kurs.
8. Barca - to moja obsesja
arkan [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010 20:27
1. Jak do nas trafiłeś ?
szukałem zamkniętych forów do typowania
2. Czy wcześniej prowadziłeś temat z typami ? jeśli tak podaj jakie forum albo www
nigdy
JAK WYGLĄDAJĄ STATYSTYKA MOJA (Z TEGO ROKU)
117 KUPONÓW(MAX 4 ZDARZENIA NA KUPON STAWIANE OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU) kURSY PRZEKRACZAJĄCE *2 WYGRANYCH 69 NIESTETY
TO SAMO ALE WEEKENDOWE PIĄTEK-NIEDZIELA 71 KUPONÓW 52 KUPONÓW WYGRANYCH LEPIEJ TROCHĘ
FINANSOWO JESTEM TYLKO +1300 ZŁ NETTO/1900 BRUTTO
8 lat z przerwami piłka nożna i sporty walki
ako piłka nożna, tenis, siatka, sporty walki !!!, w ogóle to wszystkie nawet konie i pieski
piłka nożna najlepiej i boks
teraz najczęściej sts. beta i Expert czasami
Mogę przestrzec przed w piłce nożnej przed wpadkami nieoszacowaniem siły słabszego zespołu. jakie zdarzenia obstawiam staram się obstawiać słabsze ligi mniej znane.
Dużo czytam szukam idealnej metody obstawania systemów i wybieraniem zdarzeń. Szukam pomocy i natchnienia bo lepsza 5 głów niż jedna
Czego szukam na tym forum pomocy nie jestem stanie poświecić 4 albo i więcej godzin
na szukanie odpowiednich zdarzeń wiec szukam znawców a nie pseudo znawców jakich mieliście do czynienia z innych forów- Porażka totalna NIE
CHCE PRACOWAĆ Z NAJLEPSZYMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DLA MNIE BUKMACHERKA TO ŻYCIE LEPSZA PRZYSZŁOŚĆ DLA MNIE NIE DLA BUKÓW
arkan [Usunięty]
Punkty:
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010 20:29
1. Jak do nas trafiłeś ?
szukałem zamkniętych forów do typowania
2. Czy wcześniej prowadziłeś temat z typami ? jeśli tak podaj jakie forum albo www
nigdy
JAK WYGLĄDAJĄ STATYSTYKA MOJA (Z TEGO ROKU)
117 KUPONÓW(MAX 4 ZDARZENIA NA KUPON STAWIANE OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU) kURSY PRZEKRACZAJĄCE *2 WYGRANYCH 69 NIESTETY
TO SAMO ALE WEEKENDOWE PIĄTEK-NIEDZIELA 71 KUPONÓW 52 KUPONÓW WYGRANYCH LEPIEJ TROCHĘ
FINANSOWO JESTEM TYLKO +1300 ZŁ NETTO/1900 BRUTTO
8 lat z przerwami piłka nożna i sporty walki
ako piłka nożna, tenis, siatka, sporty walki !!!, w ogóle to wszystkie nawet konie i pieski
piłka nożna najlepiej i boks
teraz najczęściej sts. beta i Expert czasami
Mogę przestrzec przed w piłce nożnej przed wpadkami nieoszacowaniem siły słabszego zespołu. jakie zdarzenia obstawiam staram się obstawiać słabsze ligi mniej znane.
Dużo czytam szukam idealnej metody obstawania systemów i wybieraniem zdarzeń. Szukam pomocy i natchnienia bo lepsza 5 głów niż jedna
Czego szukam na tym forum pomocy nie jestem stanie poświecić 4 albo i więcej godzin
na szukanie odpowiednich zdarzeń wiec szukam znawców a nie pseudo znawców jakich mieliście do czynienia z innych forów- Porażka totalna NIE
CHCE PRACOWAĆ Z NAJLEPSZYMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DLA MNIE BUKMACHERKA TO ŻYCIE LEPSZA PRZYSZŁOŚĆ DLA MNIE NIE DLA BUKÓW
Zaproszone osoby: 417 Pomógł: 7 razy Wiek: 38 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1307 Punkty: Skąd: Polska
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010 09:20
Mądre rozumowanie, trzymaj samodyscyplinę a na pewno będzie pomyślnie.
Wysłany: Sro 02 Cze, 2010 17:56
1. Jak do nas trafiłeś ?-Pewien ktoś założył forum z linkiem na naszej klasie i tak sobie szukałem właśnie tematów,forów z wątkami bukmacherskimi i trafiłem tutaj
2. Czy wcześniej prowadziłeś temat z typami ? jeśli tak podaj jakie forum albo www,-Tak,prowadziłem ale forum zostało przeniesione.
3. Czy brałeś udział w konkursach bukmacherskich jeśli tak to z jakim skutkiem ?-Tak,zająłem 3 miejsce
4. Jaki masz staż bukmacherski i jakimi dyscyplinami się interesujesz ?-13 lat w bukmacherce piłka nożna,tenis,koszykówka
5. Jakie typy najczęściej obstawiasz, dyscypliny ?-piłka nożna,tenis,koszykówka
6. W jakich dyscyplinach sportu uważasz się za znawcę ?-piłka nożna,tenis
7. Napisz też w jakich bukmacherach obstawiasz ??-sts,toto mix
8. Ten punkt pozostawiam do wyboru jeśli chcesz napisać coś więcej-ograjmy buka!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum